TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Cum sa te imbraci elegant si stilat in fiecare zi?

Cum sa te imbraci elegant si stilat in fiecare zi?
Afla cum sa te imbraci elegant din cap pana in picioare si cum sa fii mereu acea prezenta pe care toata lumea o observa si admira.


Care sunt trasaturile unei femei cu stil?


O femeie stilata nu are nevoie sa poarte haine scumpe ca sa fie eleganta. Ea stie cum sa foloseasca accesoriile in beneficiul ei.
Ii este usor sa inteleaga ca stilul classic sau o garderoba stilata nu inseamna plictisitor.
Femeia stialata intelege ca feminintatea sta in simplitatea stilului sau - unic, elegant, un stil care i se potriveste ca o manusa. 


Botine cu toc inalt


Stilul si eleganta nu reprezinta ceva ce se poate invata peste noapte sau cumpara cu bani pentru ca sunt de fapt o atitudine cu privire la tine si la felul in care te imbraci.

Arunca o privire mai jos si afla cateva sfaturi despre cum sa iti dezolti stilul. 


Poarta marimea potrivita


Indiferent de tipul tau de silueta, a te imbraca ca o femeie stilata inseamna sa-ti cumperi haine care ti se potrivesc si iti pun in valoare silueta.

Rochie traditionala Aneta

Spre exemplu, minionele, ar trebui sa poarte croiuri si siluete clasice deoarece acestea le pot ajuta sa para mai inalta, iar femeile cu forme nu ar trebui sa poarte haine prea stramte, dar sunt incurajate sa poarte curele si jachete cu centuri pentru a-si scoate in evidenta talia. 
 


Simplitatea vestimentara la birou


Daca participi la o intalnire profesionala sau la un interviu, ar trebui sa arati pusa la punct, fara a merge insa in directia unei tinute sexy, prea casual sau prea la moda. 

Intr-un mediu casual, poti purta fuste, rochii, si tocuri, dar intr-un birou mai conservator, ar trebui sa te asiguri ca nu expui prea multa piele. Totusi, pentru a te bucura de stilul tau vestimentar poti oricand purta bijuterii elegate sau esarfe.


Jacheta lucrata manual

Tine machiajul la minim


Mai putin inseamna mai mult cand vine vorba de machiaj, asadar nu purta farduri de ochi puternice si incearca sa nu exagerezi cu fardul de obraz sau contouringul.
Cel mai probabil ai nevoie doar de pudra, creion de ochi, rimel si luciu de buze pentru un aspect natural.

Aceste reguli pot fi incalcate, dar numai in anumite circumstante: de exemplu, purtarea unui machiaj al ochilor inchis la culoare si rujului rosu cu o rochie neagra si pantofii clasici negri poate arata elegant, dar nu este neaparat un look potrivit pentru o petrecere la birou.


Coafura potrivita poate face diferenta


Pentru a fi elegant, cel mai important este sa fii autentic. Daca ai fost inzestrata cu un par lung si sexy, bucura-te de el si nu il tunde doar de dragul tendintelor, deoarece tunsorile simple pot avantaja trasaturile fetei si evidetia frumusetea naturala.

Nu uita! Stilul tau personal este modul in care tu te prezinti lumii, expresia personalitatii si preferintelor tale. O femeie stilata isi cunoaste atuurile si stie ca se imbraca in primul rand pentru ea si binele ei si numai apoi pentru altii si parerile lor.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!