TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

1 iunie, o zi dedicata celor mici

1 iunie, o zi dedicata celor mici
An de an, pe 1 iunie, se sarbatoreste ziua copilului in peste 50 de tari de pe glob. Anul acesta 1 iunie pare a fi chiar mai important decat de obicei, deoarece se intampla in conditii de normalitate dupa doi ani marcati de restrictii din cauza pandemiei.

Asadar, a venit momentul sa ne bucuram cu mic cu mare de venirea verii si desigur de o zi libera, iar noi am pus la punct pentru voi o lista cu toate activitatile de care va puteti bucura impreuna cu cei mici. 

Intre orele 9.00 si 20.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), din Bucuresti, are loc uniFEST – organizat de Itsy Bitsy, cu intrare libera. Aici veti putea participa la numeroase spectacole de teatru, dans si muzica pentru copii, dar si ateliere si workshopuri.

Pe bulevardul Kiseleff din Capitala va avea loc Parada Micilor Biciclisti, un eveniment ce are ca scop promovarea mersului pe bicicleta in siguranta, in randul copiilor. Organizatorii isi doresc sa ii invete pe mici biciclisti regulile de circulatie ce trebuie respectate cand mergem pe bicicleta.

An de an Aeroclubul Romaniei organizeaza Ziua Portilor Deschise, un eveniment destinat pasionatilor de aviatie, in cadrul caruia acestora li se va prezenta flota aerodromului , dar si modul in care se desfasoara o zi de zbor. 

Teatrul ramane mereu o optiune de luat in considerae pentru parintii care vor sa se bucure de o activitate culturala alaturi de cei mici.

„Pacala si Tandala”, „Clasic e fantastic – Copilaria lui Mozart”, „Cartea cu jucarii”, „Printesele fermecate”, „Lampio si grauntele de lumina”, „Ursul pacalit de vulpe” si „Cei 3 purcelusi” sunt doar cateva dintre piesele de teatru la care puteti merge cu mic, cu mare.

Insa nu doar teatrele au pregatit programe speciale pentru cei mici, ci si cinematografele.

Fabrica de vise, o animatie despre o tanara care dupa ce descopera ca are o putere supranaturala, aceea de a crea si controla visele celor din jur, decide sa-i dea o lectie surorii ei vitrege, care obisnuia sa o supere mereu.

Iepurele gaina este un alt film adresat celor mici, care urmareste aventurile tanarului Chickenhare, nascut jumatate gaina - jumatate iepure. Chiar daca Chickenhare este adoptat de regele Peter, el vrea sa aiba parte de propria mare aventura chiar daca este mai stangaci.
Asadar dupa ce unchiul sau, un mare raufacator al tinutului evadeaza si ameninta sa-l inlature pe tatal sau de la conducere, eroul nostru decide sa-i zadarniceasca planul alaturi de Abe, o testoasa mereu sarcasitca, si Meg, o femela scons maestra in artele martiale.

Inima de focneinfricata, este o alta optiune perfecta pentru o zi in familie la film. Filmul este despre Georgia Nolan, o adolescenta de 16 ani care viseaza sa fie prima femeie pompier din lume.

Cand un criminal necunoscut incepe sa incendieze cladiri de-a lungul Broadway, in New York City, pompierii orasului incep sa dispara. Primarul New York-ului i-a cerut lui Shawn, tatal Georgiei, care este pensionat sa conduca ancheta.
Georgia, care este dornica sa-si ajute tatal si sa-si salveze orasul natal, isi asuma identitatea unui tanar pe nume „Joe” si se alatura unui echipaj pestrit de pompieri care incearca sa puna capat furiei distructive ale criminalului.


Acum ca am aflat ce activitati putem sa facem cu cei mici, ziua copilului nu poate trece fara a le oferi si un cadou.

Noi iti propunem ca de Ziua Copilului sa iti faci tie si copilului tau un cadou care cu siguranta va fi apreciat.
 


Rochita Traditionala Stilizata Maci 
 

Rochita Stilizata Motive Traditionale Laura

Daca iti doresti ceva cu totul si cu totul original, atunci alege un set compus:
 

Rochie cu motive traditionale Laura 32

Stai fara grija, avem solutii elegante si stilizate si pentru baietei, acestia se pot asorta cu tatii lor cu ajutorul iilor oferite de noi.
 
Ie traditionala baieti Stefan

Oricum vei alege sa sarbatoresti 1 iunie, noi iti dorim sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi tie!
La multi ani tuturor copiilor! 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!