TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Ce sa nu iti lipseasca din bagajul de vacanta?

Ce sa nu iti lipseasca din bagajul de vacanta?
Daca deja ti-ai cumparat biletele de avion si hotelul este deja rezervat, cu siguranta au mai ramas de facut doar bagajele pentru vacanta mult asteptata. 

Chiar daca la prima vedere aceasta sarcina poate parea una usoara, realizarea bagajului perfect pentru vacanta poate fi o provocare in adevaratul sens al cuvantului.

Destinatiile tropicale si plajele insorite sunt destinatii care nu necesita o garderoba specifica, insa exista un numar de articole vestimentare esentiale care nu trebuie sa lipseasca din bagajul nici unei femei stilate atunci cand se pregateste de vacanta.


Rochia de vara de cocktail 


Vei vrea sa impachetezi neaparat o rochie de cocktail care poate fi purtata si la cina dar care se poate la fel de bine adapta si unei plimbari romantice pe malul marii. Aceasta rochie atat de versatila iti va pune bronzul dar si silueta in evidenta. 

O rochie potrivita unei plimbari pe plaja la apus, sau unei iesiri la restaurant sub clar de luna, cu siguranta nu iti va parea rau ca ai impachetat si o rochie de cocktail.
 

Rochie eleganta Bella

Iti recomandam sa ai la tine cateva rochii care sa se potriveasca mai multor ocazii.  O rochie neagra lejera va fi alegerea ideala pentru o cina tarzie intr-o locatie eleganta, unde cu siguranta te vei bucura admiratia celor din jur. 
 

Rochie traditionala Magdalena

 

Rochie Carolina

Culorile sunt un “must”. Chiar daca o rochie neagra este intr-adevar de baza in bagajul tau estival, rochiile colorate cu printuri mari si indraznete sunt o optiune perfecta pentru activitatile din timpul zilei. 
 

Rochie Ancuta
 

Rochie Florinela

 

Rochie Gratiela 

Sa nu uitam insa o alta piesa de rezistenta fara de care bagajul tau va fi incomplet, rochia alba eleganta si lejera. 
 

Rochie cu motive florale Florinela 


Pantalonii largi

Nimic nu e mai confortabil atunci cand ai o zi plina de activitati pe malul marii ca o pereche de pantaloni largi cu un croi lejer. 
 

Pantaloni cu broderie

Noi credem ca in vacanta ar trebui sa te poti bucura de plimbari lungi si relaxante, asadar o pereche de pantaloni de acest tip nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta de vacanta. 


Salopeta

Acest obiect vestimentar atat de versatil este, din punctul nostru de vedere, ideal pentru a fi purtat cu incredere in vacanta. 
 

Salopeta stilizata cu motive traditionale

O salopeta ofera confortul mult dorit atunci cand planurile includ activitati cum ar fi plimbarile sub clar de luna sau pe ponton, drumetii sau de ce nu distractie cu prietenii in jurul unui foc de tabara.

Versatilitatea salopetei este cea care face acest obiect vestimentar de nelipsit din garderoba de vacanta a fiecarei femei stilate. 


Treninguri 

Desi nu pare o alegere uzuala, un trening poate fi essential in garderoba ta de vacanta. 
 

Compleu dama din catifea

Fie ca este vorba de un drum pana la magazin sau de a te bucura de un pahar de vin intr-o seara racoroasa pe veranda, treningul nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau.


Incaltamintea cu talpa joasa

Incaltamintea ar trebui sa fie comoda, asadar sandalele cu talpa joasa si chiar tenesii pot fi pot fi incaltari potrivite pentru orice ocazie atunci cand ne petrecem vacanta la mare


Accesoriile 

Din punct de vedere al accesoriilor ar trebui ca o palarie sa fie nelipsita din bagajul din bagajul tau alaturi de o geanta mare si incapatoare care sa serveasca ca bagaj pentru plaja. 
 

Geanta mare dama

Poti desigur sa mai iei cu tine si o poseta mai mica numai buna pentru cinele romantice la care vei participa seara. 
 

Geanta buline


SPF-ul 


Protectia impotriva arsurilor solare este extrem de importanta in vacanta, asadar te sfatuim sa folosesti lotiunile de protectie impotriva razelor solare pe parcursul intregii zile, chiar daca nu stai la plaja. O piele sanatoasa te va arata ma tanara, si in plus protejandu-te de razele soarelui iti aperi mai mult decat frumusetea si tineretea, iti aperi sanatatea. 

Speram ca recomandarile noastre te vor ajuta sa iti faci bagajul cu mai multa usurinta si iti dorim o vacanta minunata!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!