TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

De ce sa porti o rochie maxi vara asta?

De ce sa porti o rochie maxi vara asta?

Noi credem ca nu exista nimic mai comod de purtat in verile toride cu care ne-am obisnuit in ultimii ani decat rochiile maxi din materiale respirante.
Am pregatit pentru tine o lista de motive pentru care rochia maxi nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta de vara.
 

Sunt comode


Stim ca vrei sa iti petreci intreaga zi in pijamale, dar uneori nu ai de ales si trebuie sa parasesti confortul casei tale pentru a rezolva diverse treburi. 
Aceasta este una dintre situatiile in care noi credem ca o rochie maxi larga si respiranta este aproape la fel de bună ca cele mai confortabile pijamale din dulapul tau. 
 


Rochie lunga Gabi

Iti recomandam rochiile din tesaturi naturale care sunt usoare si respirabile, astfel incat tu sa nu transpiri si sa te bucuri de zilele calde fara a intampina nici un disconfort.
 

Se potrivesc oricarei siluete


O rochie maxi care in forma de A iti poate evidentia curbele in timp ce ascunde cu usurinta zonele problematice. 
Un decolteu in V este mereu magulitor, atragand privirea in zona gatului si a fetei. Adauga si o curea lata in talie pentru un efect de picioare interminabile si bucura-te de eleganta si confort. 

 


Rochie lunga Aglaia 

Contrar credintei populare, rochia maxi nu este rezervata doar celor cu o silueta inalta si svelta. Toata lumea, indiferent de greutate sau inaltime, poate arata bine intr-o rochie maxi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelele potrivite trupului tau si sa nu iti fie teama sa te joci cu diferite culori, modele și siluete.

 

Sunt simplu de asortat


Cu siguranta si tu te-ai trezit intr-o dimineata fara inspiratia necesara realizarii unei tinute care sa iti puna in evidenta calitatile. Pentru aceste situatii atat de des intalnite, rochia maxi este solutia salvatoare.
 


Rochie cu buline Nela

Vestea buna e ca cele mai multe rochii maxi arată grozav cu accesorii de baza negre sau maro, astfel incat le vei putea accesoriza fara prea mult efort.

 

SPF-ul este inclus 


Poate nu te-ai gandit la asta dar, datorita faptului ca rochiile maxi sunt lejere și vaporoase, ele ofera chiar si protectie solara, deoarece pot bloca razele UV. 

 

Rochie lunga brodata Miuta


Sunt feminine si elegante


Rochiile maxi sunt cochete. Rochiile maxi nu iti ascund silueta si in acelasi timp iti permit sa te simti confortabil. Eleganta rochiillor maxi vine tocmai din misterul care insoteste purtarea acestui obiect vestimentar. 

 

Rochie lunga Cleopatra
 

Sunt versatile


Spre deosebire de blugi, o rochie maxi poate fi purtata cu usurinta la serviciu sau chiar la un eveniment, si nu numai. Intr-o rochie maxi te poti relaxa pe marginea unei piscine sau atunci cand savurezi un cocktail la terasa.
 

Rochie lunga Ionelia

Asa cum ai observat cu siguranta, o parte principala din crearea unei tinute care contine o rochie maxi este sa te joci cu moda si tendintele, deoarece rochia maxi este chiar definitia confortului si relaxarii. 

Rochiile maxi au o eleganta care nu tine cont de tendinte si noi suntem de parere ca aceste rochii ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei deoarece versatilitatea lor le face perfecte pentru aproape orice situatie sau eveniment.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!