TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Garderoba ta capsula pentru o vara eleganta

Garderoba ta capsula pentru o vara eleganta
Daca si tu te-ai trezit la un punct in fata dressingului tau plin de haine nestiind ce sa porti te afli in locul potrivit.
Suntem aici sa iti ghidam pasii catre ceea in ultimii ani a capatat amploare ca si fenomen stilistic si anume – garderoba capsula.
 

Ce este o garderoba capsula?


Conceptul de garderoba capsula a aparut in anii 1970 si de atunci ofera constant, celor ce vor sa o incerce structura, optiuni simple si solutii vestimentare eficiente.
Rolul principal al unei garderobe capsula este sa eficientizeze procesul de decizie atunci cand vine vorba de haine si alegerea acestora. Astfel, o garderoba capsula este creata dintr-un numar redus de piese vestimentare care se potrivesc perfect intre ele si care permit crearea unui numar mare de tinute.
Poate ai impresia ca sa dezvolti acest tip de garderoba este dificil sau scump, dar nimic nu poate fi mai departe de adevar, deoarece sa dezvolti acest concept este mai usor decat crezi si mai accesibil decat ti-ai putea imagina.
Pentru a putea crea acest tip de garderoba trebuie sa te gandesti serios si detasat la cum sunt zilele tale. Daca iti incepi dimineata cu o plimbare, vei avea cu siguranta nevoie de cateva piese de calitate cu ajutorul carora sa poti crea tinute confortabile potrivite activitatii tale.
O garderoba capsula care cuprinde toate stilurile necesare tie zi de cu zi este rezultatul dorit atunci cand dezvoltam acest concept.
 

Care sunt avantajele unei garderobe capsula?

 

Economisire


Cu siguranta vei economisi sume importante de bani pe termen lung, deoarece atunci cand ai ocazia sa te bucuri de piese vestimentare atent alese, functionale si calitative poti crea un numar nesperat de mare de outfituri.
 

Timp castigat


Gandeste-te la tot timpul pe care il piezi acum incercand sa alegi o tinuta. Lucrurile nu trebuie sa fie asa. Te poti imbraca elegant si stilat si fara sa petreci extrem de mult timp in fata oglinzii.
Cand hainele tale sunt alese corect si sunt gandite special sa se potriveasca unele cu altele alegerea outfitului perfect nu va mai fi o corvoada.
 

Importanta accesoriilor


Cu siguranta ai accesorii pe care inca nu ai apucat sa le porti, desi iti plac mult. Asta se poate intampla atunci cand tinutele devin prea complicate.
Cand iti bazezi outfiturile pe o garderoba capsula acesoriile isi pot recapata importanta deoarece ele sunt cele ce vor aduce un plus de stralucire si eleganta unei tinute simpliste.
 

Salvezi planeta


Moda este despre frumusete, eleganta si stil, dar poate fi la fel de bine despre a consuma mai putin fast fashion si despre a face alegeri constiente cand vine vorba de stilul tau.

Iata mai jos cateva piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta capsula eleganta.





Bluza stilizata cu motive traditionale Margareta 5


Bluza stilizata cu motive traditionale Stefania


Bluza stilizata traditional Olivia 5
 

Bolero Veronica 18
 

Bluza eleganta Craciunita
 

Pantaloni de vara cu broderie
 

Fusta din Vascoza - Leontina 4
 

Fusta stilizata cu motive traditionale - Sorina 3
 

Rochie stilizata cu motive florale Florinela 4
 

Rochie eleganta cu motive florale Florinela





 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!