TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Lumanare botez traditional

Lumanare botez traditional

În aceste vremuri în care identitatea noastră națională este pusă la încercare cele mai mici gesturi ce simbolizează dragostea pentru țară, ne ajută să purtăm tradiția mai departe.

Lumânarea de botez reprezintă lumina. Aceasta este adusă și aprinsă la botez pentru că viața micuțului sau micuț ei să se desfășoară în lumină să fie îndrumată de lumină și de înțelepciunea lui Dumnezeu. Pentru că lumânarea de botez este considerată sfântă trebuie să fie prelucrată din ceară curată. Tradiția creștină presupune ca lumânarea de botez să fie cumpărată de către nașii copilului, iar de cele mai multe ori aceasta este aleasă ca să se încadreze în tematica botezului.

În magazinul nostru traditional găsiți lumânare de botez cu motive tradiționale atât pentru fetițe cat și pentru băieței. aceste produse sunt lucrate manual și sunt împodobite cu motive tradiționale românești, cu spice de grau, cu flori, cu panglici cu motive tradiționale, cu clop tradițional și multe alte accesorii.

Lumânarea de botez tradițională poate fi asortată cu haine tradiționale cele puteți găsi în magazinul nostru. Vă ajutăm să aveți un botez tradițional în stil autentic cu ajutorul articolelor populare cele realizăm în frumosul stil romanesc

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!