TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Rochii de nașă

Rochie de nașă. Tendințe.

Începe aventura de părinte spiritual!

Cum alegi o rochie de nașă? Te invităm să afli care sunt tendințele acestui an, dar și câteva recomandări de rochii de nașă, care, sperăm că îți vor ușura alegerea.

Cum ar trebui să arate o rochie de nașă?

Modele de rochii de nașă 

Pentru fiecare dintre noi, a participa la un eveniment pentru a marca unul din momentele unice din viața noastră reprezintă un prilej de a ne dovedi încă o dată cât de talentate suntem în arta  vestimentației.

Ce emoții vom transmite? Ce amintiri vor dăinui de-a lungul timpului? Cum vom retrăi momentele pe care, acum, le așteptăm atât de încântate?

Toate aceste imagini, ale clipelor petrecute cu ocazia unor evenimente deosebite din viața noastră, vor fi readuse în memorie prin intermediul unor fotografii care ne vor aminti cu drag ce s-a întâmplat, dar și ce am purtat. Iar pentru ca aceste zile să fie memorabile din toate punctele de vedere, va trebui să alegem cu grijă ținuta, și, dintre atâtea modele de rochii de ocazie, vom găsi cu ușurință, una care ne va plăcea foarte mult.

Dacă am fost alese părinte spiritual, va trebui să începem prin a oferi un exemplu de stil, rafinament, eleganță, seriozitate și înțelepciune, iar rochia pe care o vom purta va spune multe despre toate aceste calități.

Știm cu toții că a fi nașă este o sarcină extrem de importantă care începe din ziua acceptării propunerii viitorilor miri, adică, a viitorilor mentorați.

Cum va fi rochia de nașă? Cum trebuie să fie rochia de nașă?


Sunt aspecte la care trebuie să ne gândim, dar este important să nu uităm că asta contează prea puțin. Ceea ce are importanță este momentul, trăirea, amintirea.

Sfaturi pentru alegerea unei rochii de nașă

  • Alege o rochie în care să te simți bine, alege o rochie care îți definește stilul.
  • Alege o rochie care să vorbească despre tine, eventual adaugă-i o notă personală, astfel, vei fi și tu una din atracțiile serii;
  • Alege o rochie care să reprezinte un model pentru viitori fini, și aici mă refer, la o rochie captivantă, dar serioasă, feminină, dar nu extravagantă.
  • Dacă optezi pentru mai multe rochii în aceeași zi, gândește-te din timp la ce vei purta: rochia de zi ar trebui să fie de lungime medie, iar cea de seară ar trebui să fie lungă și foarte elegantă.
  • De asemenea, când alegem o rochie, trebuie să ne gândim la silueta noastră. Este indicat să ne alegem rochia în funcție și de forma corpului, pentru a ne scoate în evidență liniile, sau dimpotrivă, pentru a ascunde ce nu ne place.
  • Alegeți culoarea rochiei în funcție și de tematica nunții.
  • Adaugă accesoriile potrivite.

Rochii de nașă. Tendințe.

Toți vorbesc despre tendințe, modă, ce se poartă, ce alegem, dar și alte întrebări de genul. Însă, ce se poartă, contează cel mai puțin.

Important este momentul, importantă este senzația pe care o ai la purtarea oricărei rochii. Important este ca, indiferent de model, de culoare, de lungime, sau alt criteriu, să ne placă ce alegem.

Dacă suntem împătimite ale modei, ar trebui să știți că, de exemplu, rochiile vor fi înlocuite din ce în ce mai mult de salopetele elegante și extrem de feminine.

Rochiile vor fi din ce în ce mai decupate, spatele va fi gol, astfel încât formele îți vor fi evidențiate. Dar ce se întâmplă dacă vrem să ascundem anumite părți ale corpului cu care nu suntem foarte încântate. Atunci, evident că nu vom mai ține cont atât de mult de tendințe. Vom purta ce ne avantajează din toate punctele de vedere.

Nunțile devin din ce în ce mai personale, un lucru extraordinar, de altfel.

Fiecare nuntă ar trebui să fie una caracteristică personalității mirilor, care să se concentreze pe ceea ce simt, pentru ca acest moment să devină cel mai frumos al vieții lor.

Alege rochii asimetrice, midi, croiuri cloș sau lejere, alege culori fresh, pale sau vibrante, cu aplicații de broderie, dantelă sau pietricele decorative.

Rochiile de nașă pot fi lungi si vaporoase, pot fi cu mâneci sau fără, din dantelă, catifea sau satin,

Modele de rochii pentru o nașă elegantă

*
  •  Îți place tradiția? Ai o preferință pentru valorile neamului nostru? Dacă da, nu vei ezita să fii o nașă care va alege o rochie lungă, stilizată cu motive tradiționale, cu un decolteu rotund, mânecă lungă, în două culori, alb și negru, cu fustă neagră, în cloș.
*
  •  Dacă vei opta pentru o rochie până la genunchi, această rochie elegantă, scurtă este una dintre alegerile ideale. Te va ajuta să dansezi, să te simți în largul tău. Este o rochie simplă, dar foarte elegantă, o rochie strălucitoare, dar nu extravagantă. Este feminină, are fusta în cloș, mâneca lungă, decolteu adânc, material strălucitor.
*
  •  Pentru ceremonia de la starea civilă, poți opta pentru această  rochie elegantă, scurtă, cu fusta în cloș, mâneca lungă, decolteu adânc. Culoarea rochiei este potrivită pentru zi, dar și lungimea.
*
  •  Dacă nu îți plac rochiile lungi, această rochie rochie elegantă, scurtă, îți va plăcea foarte mult. Are fusta în cloș, mâneca lungă, decolteu adânc, material strălucitor, albastru închis, un lurex păttrunzător, vizual vorbind. Te vei simți minunat, vei putea dansa, vei deborda de feminitate, datorită mânecilor largi pe lungime, și strânse la bază.
*
  •  Salopeta ia avânt cu fiecare an, și credem că și în 2020 va câștiga teren în trendul aparițiilor atât de feminine. O salopetă de ocazie, decolteu adânc, material strălucitor, lurex grena uni, este ceea ce îți dorești pentru o seară minunată alături de finii tăi. Te vei simți atât de bine ! Este disponibilă în mai multe culori, funcție de tema nunții, de culoarea rochiei miresei. Alege ce ți se potrivește.
*
  •  Nu vei da greș cu această rochie din catifea, vei alege să porți în calitate de nașă, această rochie extrem de feminină, datorită mânecilor cu bază sub formă de clopot, și fustei cloș, confecționată din catifea cu accesoriu auriu, de lungime până la genunchi. Este disponibilă în mai multe culori.
*
  •  Pentru seară, o rochie de ocazie, lungă de catifea, disponibilă în mai multe culori, poate fi ceea ce cauți.
*
  •  Dacă doriți o rochie foarte frumoasă și deosebit de feminină, alegeți această rochie elegantă, lungă, albastră, de culoarea mării, cu fustă în cloș, mânecă trei sferturi bufantă, decupată, cu bentiță argintie în talie. Este disponibilă în mai multe culori.
*
  1.  Această rochie va impresiona și va face din dvs nașa ideală.  Rochie elegantă, scurtă, cu fusta în cloș, mâneca lungă sub formă de clopot, decolteu diagonală, material saten.
*
  •  Rochie fantezie , cu fusta în cloș, mâneca lungă scurtă, material dantela și voal cu dublură. O rochie diafană, care deși ascunde, îți provoacă imaginația.
*
  •  Rochie lungă, confecționată din voal, care te va transforma într-o nașă elegantă, feminină, serioasă. Exact așa cum îți dorești.
*
  •  Rochie elegantă, lungă, cu fusta în cloș, mâneca lungă clopot, decolteu adânc, confecționată din mătase sintetică. De un roșu aprins, toți care te vor privi, te vor admira.
*
  •  Pentru zi, această rochie visinie va fi alegerea ideală, dacă îți plac accesoriile brodate. Alege  o rochie potrivită pentru tine, care să te avantajeze și să te reprezinte. Cu un croi în pliuri și un design elegant, rochia Mirela este cu siguranță ceea ce îți dorești. Confecționată din crep strech.
*
  •  Dacă vrei să fii diferită, alege o rochie stilizată cu motive florale va atrage atenția tuturor.  Rochie cu motive tradiționale, dreaptă, neagră, cu imprimeu floral, fermuar ascuns la spate.

Cum să fii o nașă frumoasă?

Un eveniment deosebit care are nevoie de o ținută deosebită.

Dintre atâtea rochii elegante, alegerea rochiei de nașă va fi extrem de simplă, deși, având în vedere multitudinea de modele de rochii, e posibil să se transforme într-o sarcină dificilă, dar dacă vei alege una din rochiile de nașă prezentate mai sus și, cu siguranță, nu vei uita momentul în care ai ales să o porți.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!