TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Rochii de seara. Tendințe din acest an.

Pentru ca nunta este un moment atat de importat si de asteptat in viata noastra, ne dorim sa fim observate si sa primim complimente.

Rochiile de nunta sunt impartite in doua categorii, rochii ce pot fi purtate in timpul ceremoniei si anume rochiile de zi, si cele ce pot fi purtate cand atmosfera este mai degajata si anume rochii de seara.

Ce vom îmbrăca la nunta din acest an? Ce rochii de seară se poartă în acest an?

Nunta este pentru femeie un alt prilej de a-și pune în evidență naturalețea, feminitatea, eleganța, dar și propriul stil.

Un moment atât de frumos din viața noastră trebuie să fie celebrat astfel încât să nu fie uitat, indiferent din ce postură vom fi prezente. Este ziua care ne va aminti mereu că iubirea dăinuie și că este unul dintre cele mai memorabile sentimente.

Dacă te pregătești să îți sărbătorești iubirea alături de cel care îți va deveni soț, sau ești doar invitată la nunta unei rude, prietene sau cunoștințe, atunci evenimentul trebuie să fie pe măsura dorințelor și așteptărilor tale.

Alegerea rochiei pe care o vei îmbrăca cu ocazia nunții este un proces de durată ce necesită multă răbdare, atenție la orice detaliu, dar și multă bucurie. Poate că este una dintre cele mai grele decizii, indiferent de calitatea pe care o avem la evenimentul respectiv: nașă, prietenă, etc. Presupune vizite la târguri de nunți, în magazine specializate, practic oriunde considerăm că este necesar.

Tendințele în materie de rochii de seară pentru acest an au fost dezvăluite în frumoasele capitale ale modei nupțiale: Barcelona, Paris și Milano. Inspirați de natură, basme sau arhitectură, designerii internaționali de rochii și accesorii pentru nuntă au adus adevărate opere de artă pe podium.

Dar să trecem la detaliul care ne interesează cel mai tare, și anume, ce tip de rochie se poartă în acest an.

  • Rochia tip sirenă

Ideea acestui model de rochie pare că a fost inspirată de nevoie de a ne detașa de rutina clasicului model de rochie de nuntă pe care avem tendința să îl alegem.

Rochia de tip sirenă, dacă ai o siluetă în formă de clepsidră, este alegerea perfectă, fără doar și poate, și în care te vei simți în pielea unui personaj de basm.

  • Rochia cu straturi, recomandată femeilor slăbuțe

Straturile, pare-se că ar contribui la inducerea unui surplus de kilograme, fie că le avem sau nu, de aceea, este recomandată femeilor slăbuțe.

Dacă avem o siluetă a modelelor vremurilor noastre (90-60-90), este indicat să purtăm o rochie cu straturi, din voal sau alt material. Este o alegere feminină, elegantă și de bun-gust, care poate fi îmbrăcată atât pe timpul zilei, cât și seara.

  • Rochia cu decupaje

Trebuie să avem grijă la adâncimea decupajelor, pentru că este necesar să ne gândim la cum ne vom mișca, cum vom dansa, etc.

Decupajele sunt feminine, sexy, dar nu vulgare (bine, depinde și de adâncime:) ).

  • Rochia cu imprimeuri

Surprinzător poate, dar imprimeurile par a fi o altă tendință pentru anul 2021. Vă întrebați dacă este potrivită pentru un astfel de eveniment. Da, de ce nu? Important este să ne placă și să ne simțim bine.

Imprimeul standard ar fi cel floral, dar poate avea și altă tematică. Cu cât mai inedit, cu atât mai original și interesant.

  • Umerii supradimensionați par a fi o altă tendință a anului 2021

Imaginează-ți o rochie cu umerii bufanți, supradimensionați, precum cea a unei regine. Nu poate crea decât o prezență impunătoare, plăcută, feminină, deosebit de elegantă, care va bifa una din cele mai originale ținute pe care o vei purta vreodată.

Și acum, gândiți-vă..de câte ori ați văzut la nuntă o astfel de rochie? Foarte rar! Dar va fi alegerea care va atrage toate privirile.

  • Rochiile cu pene, cu animal print, nu sunt nici ele de evitat

Trebuie să recunoaștem că penele de pe un articol vestimentar sunt atrăgătoare, cu atât mai mult dacă o rochie este accesorizată cu cât mai muuuuulte, în special, foarte subțiri, dispuse fără întrerupere, fie în linie orizontală sau verticală.

Penele vădesc feminitate, șarm, eleganță și o notă foarte senzuală.

  • Rochiile metalice

Atrăgătoare, electrizante, feminine, rochiile cu aspect metalic, confecționate din material care atrag precum un magnet, vor fi și ele prezente printre modelele de rochie din 2021.

  • Rochiile din tulle

Din dressing nu trebuie să lipsească nici rochiile pretioase, precum cele din tull. Este un material feminin de-a dreptul, creează impresia unui personaj al basmelor sau al filmelor animate care ne captivează. Deci, de ce nu ai putea să fii la fel de feminină la nuntă, purtând o rochie din tull?

  • Rochiile stilizate cu motive tradiționale

Dacă îți plac hainele cu motive tradiționale, aici vei găsi o gamă largă de rochii care-ți vor încânta privirea.

Alegând un model pentru nuntă, vei fi apreciată pentru că vei promova tradiția noastră românească.

  • Rochiile cu inserții de broderie

Poți alege un model de rochie cu diverse combinații: inserții din broderie pe bust, iar din talie, tulle. Indiferent ce vei alege, este necesar să te simți bine.

  • Rochiile cu paiete

Nu reprezintă o alegere inedită, dar, cu siguranță, una feminină, modernă, elegantă și foarte atrăgătoare.

Ca să-ți ușurăm alegerea, te invităm să vezi aici mai multe modele de rochii. Te asigurăm că îți vom răspunde oricărei întrebări, dacă vei simți nevoie să ni le adresezi.

Ce modele de rochii se poartă în 2021, în funcție de forma corpului

Indiferent de tendințe, este foarte important cum îți vine rochia pe care alegi să o porți, adică, ar trebui aleasă și în funcție de siluetă.

  • Silueta clepsidră

Este silueta care trebuie evidențiată. Rochia pe care o vei alege poate fi mulată, în cloș..poate fi oricum.

  • Silueta pară

În această situație, ar fi bine să evităm imprimeurile, dar și croiala care atrage ochiul spre șolduri.

Indicat este ca alegerea ta să scoată în evidență talia, brațele. Evită bretelele, volanele, evită modelul rochiei care urmează linia corpului până la șold.

  • Silueta atletică

În acest caz, fiecare parte a corpului trebuie să fie una frumoasă. Deci, poți lua în calcul orice model de rochie care îți place, deși, fiind proeminente anumite porțiuni, este bine ori să le scoți în evidență, ori să le ascunzi într-o anumită măsură…depinde de tine, dacă vrei să le arăți sau nu.

  • Silueta măr

Ca să poți lăsa impresia de siluetă lungă, alege o rochie tăiată la gât în formă de “V”, strânsă până în talie și largă de la talie în jos. Este indicat să evităm rochiile lungi, pentru că vor crea senzația unui măr uriaș.

Culori și tendințe la modă atunci când alegeți o rochie de seară

Anual, designerii oferă predicții referitoare la ce se va purta, fie că vorbim de model, formă sau culoarea unui articol vestimentar sau altul.

Dacă ne gândim la culoarea rochiei pe care vei alege să o porți la o nuntă, tendințele pe această linie, par a fi următoarele:

  • alb-zăpadă și nuanțele care derivă din această culoare;
  • albastru;
  • pastel și nuanțele adiacente;
  • argintiu;
  • auriu;
  • stacojiu;
  • matel;
  • bronz;
  • cupru.

Specialiștii din acest domeniu fascinant, al industriei modei, recomandă ca atât culorile, cât și nuanțele să fie amestecate și utilizate separat, într-o formă pură.

Este indicat ca atunci când alegem o culoare sau alta, să nu ne concentrăm doar pe tendința modei, ci și pe datele noastre specifice. Doar o combinație armonioasă de culori în haine va oferi o imagine de neuitat a propriei alegeri.

De exemplu,

  • pentru brunete, este potrivită o combinație opulentă de culori, cum ar fi stacojiu și argintiu, pastel și gri.
  • pentru blonde, combinația de culori pentru o rochie de seară, va fi: albastru și auriu, nuanțe de cireș și stacojie, negru cu orice altă culoare.
  • pentru roșcate, orice gamă de culori este potrivită, cu excepția nuanțelor pur negru și violet închis. Aceste două soluții de culoare vor face ca femeia să nu pară foarte atractivă. Alege nuanțe de cupru, alb imaculat, roșu, argintiu. Buclele roșii în combinație cu o rochie cu un ton similar vor arăta grozav și foarte elegant.

Indiferent de alegerea pe care o vei face, vei fi frumoasă oricum!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!