TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

SFATURI DE STIL ESENTIALE PENTRU TINUTELE TALE DE FESTIVAL

SFATURI DE STIL ESENTIALE PENTRU TINUTELE TALE DE FESTIVAL

Inainte de un festival este recomandabil sa iti pregatesti garderoba in asa fel incat sa alegi piese care sunt nu numai confortabile, ci si potrivite evenimentului, asa ca noi am pregatit pentru tine o lista care contine tips and tricks care cu siguranta te vor ajuta sa devii o prezenta de neuitat la festivalurile din vara aceasta.

  • Alege incaltamintea potrivita locului in care vei merge

Ia in considerare faptul ca o sa stai mare parte din zi in picioare mergand sau dansand, asadar o pereche de tenisi, espadrille confortabile sau chiar cizme cu talpa plata si scurte, pot fi alegerile ideale pentru ca tu sa te bucuri de muzica si de tot confortul de care ai nevoie, pentru ca asa cum stim cu totii, nimeni nu se distreaza cu adevarat atunci cand sufera de durere de picioare.

E de prisos sa iti spunem ca nu e o idee buna sa porti tocuri sau sandale cu talpa groasa, oricat de bine s-ar potrivi tinutei alese, deoarece acestea pot favorize aparitia unor accidente minore cum ar fi entorsele sau luxatiile.

  • Incearca sa porti o palarie

In primul rand ar trebui sa iei in considerare faptul ca soarele puternic este periculos, si iti poate provoca arsuri solare pe fata sau pe scalp. O palarie cu boruri largi va reprezenta asadar, mai mult decat un accesoriu vestimentar bine ales deoarece va oferi si protectie impotriva soarelui.

Insa daca nu iti place sa porti palarii de acest tip, o simpla sapca va functiona la fel de bine, si in functie de tinuta aleasa s-ar putea sa fie chiar o alegere stilistica mai buna.

  • Foloseste protectia solara

Foloseste cu incredere si conform indicatiilor crema de protectie solara!

Asigura-te ca vei putea aplica din nou protectia solara pe parcursul zilei deoarece, folosind crema de protectie solara, poti explora, face fotografii si obtine o idee generala a aspectului spatiului festivalului fara a suferi o nefericita arsura solara.

  • Nu uita acasa ochelarii de soare

Lasand la o parte aspectul estetic oferit de ochelarii de soare, acestia au si rolul extrem de important de a-ti proteja ochii de intensitatea soarelui, dar si de nisip si praf.

In plus pozele de la festival vor iesi mult mai bine deoarece ochelarii creeaza simetrie pe fata si nici nu veti aparea in poze cu ochii mijiti de lumina prea puternica a soarelui de vara.

  • Alege geanta potrivita

Alege o poseta care poate fi purtata peste piept, astfel nu vei fi nevoita sa fii tot timpul preocupata de siguranta obiectelor tale personale. Noi recomdam folosirea gentilor incapatoare, pentru ca tu sa ai mainile libere in permanenta.

 


Geanta Stilizata cu Motive Brodata


In cazul in care festivalul la care participi nu permite intrarea cu genti de mari dimensiuni poti opta oricand pentru o borseta in care sa-ti pastrezi in siguranta actele si banii.

  • Alege piese vestimentare care te reprezinta

Alege sa porti piese speciale care sa te scoata din anonimat, insa nu exagera cu acestea in asa fel incat tinuta create sa nu devina prea tipatoare.

Ramai stilata purtand o varietate de „articole de festival”, cum ar fi botine, denim, franjuri sau chiar broderie.
Ia, spre exemplu este unul dintre 
obiectele vestimentare care isi va avea constant locul in garderoba ta de festival datorita farmecului ei rustic, dar si a faptului ca te vei simti extraordinar de confortabil purtand o ie.


Ie traditionala Maricica

Poarta o pereche de blugi scurti cu ia ta preferata si accesorizeaza tinuta cu o palarie si o pereche de botine scurte pentru un look stilat!

  • Minimalismul e important cand vine vorba de make up

O sa transpirati foarte mult, deoarece probabil la festival va fi soare si destul de cald, asadar iti recomandam sa porti o cantitate minima de produse cosmetice.

Asta nu inseamna insa ca nu iti poti pune frumusetea in valoarea. Poti folosi fard de obraz si un fond de ten usor, insa nu este necesara o cantitate excesiva de machiaj, rimel si ruj.

Noi speram ca sfaturile propuse mai jos sa te ajute si iti dorim distractie placuta!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!