TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Tendinte in moda in 2022

Tendinte in moda in 2022

Dupa trei ani dificili in care am petrecut mai mult timp decat ne-am fi dorit in casele noastre, 2022 pare sa aduca o speranta mult asteptata de revenire la ceea ce cu siguranta multi dintre noi asteptam de mult.

Moda pare a iesi din zona de confort fortata in care intrase in timpul pandemiei, si materialele usoare, purtabile, dar care avantajeaza silueta se intorc in lumina reflectoarelor.
Putem spune ca in 2022 designerii readuc culoarea in moda, raspandind optimism si bucurie.
Moda din acest an este plina de culori calde, cum ar fi galbenul, mustarul si piersica; culori blande, cum ar fi alb, ecru si bej; tonuri pamantii, cum ar fi kaki si nisip; si nuante pastelate, care au devenit esentiale in fiecare garderoba.

 

Primavara/ Vara 2022


Culorile pastelate stau la baza tinutelor din sezonul primavara/vara 2022.
Multe dintre culorile anului 2022 sunt derivate din natura, asa cum au fost in anii precedenti. Natura influenteaza deciziile marilor case de moda de fiecare data cand vine vorba de alcatuirea unei colectii care sa reflecte sezonul plin de caldura care urmeaza.
Tesaturile diafane, usor de purtat sunt in centrul atentiei ca o apreciere adusa siluetelor feminine, pana acum acoperite de tricoturi si tesaturi grele, iar culorile vin in intampinarea starii de bine pe care fiecare femeie o simte atunci cand o tinuta o avatajeaza.
Culorile au fost de fiecare data o metoda extrem de eficienta prin care femeile au exprimat felul in care se simt, emotia stand la baza alegerii unei tinute. In 2022 vedem o revenire a culorii pe podiumuri alaturi de croiuri care avantajeaza silueta.

Culorile anului 2022


O nuanta de galben stralucitor, cum ar fi Narcisa Pantone exprima spontaneitatea unei gradini pline cu flori de primavara.
Perfectly Pale de la Pantone, o culoare bej, aminteste de o plaja calda, iar verdele smarald, culoarea anului 2022 pe Etsy, este inspirata din natura si reprezinta armonie, progres si rafinament.
Very Peri, inca una dintre culorilea anului, este un albastru-violet care reprezinta un mix perfect intre stabilitatea albastrului si energia si nerabdarea rosului, iar floare de orhidee  este o magenta saturate perfecta pentru a reda starea de bine si optmismul primaverii.

 

Ce imprimeuri se poarta in 2022?


Cand vine vorba de imprimeuri, modelul tie-dye pare a fi cel mai des intalnit in colectiile acestui an, insa imprimeurile florale sunt de asemenea la moda.
Florile simbolizeaza frumusetea si prospetimea, si de aceea designerii adauga contant piese care folosesc acest tip de print colectiilor lor.
Rochiile de vara vor fi usoare si fluide, cu detalii care impodobesc decolteul.
De asemenea croielile cu spatele deschis vor fi si ele extrem de populare in acest sezon.
Un alt element care va fi des intalnit sunt nodurile, aceste elemente nautice care ne amintesc de plaja, caldura si lumina soarelui.

Rochii elegante in anul 2022

Eleganta ramane la moda si in 2022, iar rochiile sunt cele care dau tonul unui an marcat de stil si eleganta. Materialele pretioase, feminine stau la baza croiurilor elegante ale rochiilor de zi sau de seara.


Orice ati alege sa purtati in 2022 amintiti-va ca simplitatea ar trebui sa stea la baza unei tinute bine inchegate si ca moda exista mai presus de orice pentru a va permite sa va exprimati personalitatea si emotiile.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!