TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Tinutele perfecte pentru Paste

Tinutele perfecte pentru Paste
Fie ca anul acesta mergi la o masa de Paste cu tematica sau la un festin in familie, o rochie eleganta, dar potrivita ocaziei, te va face cu siguranta sa te bucuri de aceasta zi.

An de an de Paste se poarta pastelurile iar fustele si rochiile sunt nelipsite, iar noi ne bucuram ca si in acest an vremea frumoasa si calduroasa va permite tinutelor usoare si colorate sa devina din nou vedetele sezonului.

Cu siguranta vei vedea la masa de Paste multe rochii cu modele florale, in culori deschise care exprima optimism.
Iti place Veri Peri ? Culoarea anului de la Pantone este un amestec perfect de rosu si violet  cu cateva note albastre.
Daca Veri Peri este o culoare pe placul tau incearca sa o porti intr-o rochie eleganta care cu siguranta va fi admirata!






Cand vine vorba de tinuta perfecta pentru Paste parerile sunt multe si impartite, insa noi credem ca ce porti la masa in familie sau cu prietenii este o decizie care tine in intregime de tine, asadar ar trebui sa porti ceva care te face sa te simti  increzatoare.

De buna seama, trebuie sa iei in considerare anumite aspecte atunci cand te gandesti la ce vei purta in aceasta ocazie. Spre exemplu daca masa are loc intr-o gradina frumoasa de vara noi te incurajam sa porti cu incredere o rochie eleganta din materiale fine care sa te scoata in evidenta.



Sa spunem insa ca vremea schimbatoare de aprilie nu iti va permite sa porti o rochie. Asta nu inseamna ca nu vei putea sa te imbraci elegant in continuare. Incearca o combinatie clasica!

O pereche de pantaloni cu croi larg si o ie traditionala sunt tot ce ai putea avea nevoie pentru a crea o tinuta confortabila, dar eleganta.


Pentru femeile inalte gasirea unei rochii de lungime potrivita poate fi extrem de dificila si tocmai de aceea noi credem ca fusta poate fi alegerea potrivita in acest caz. O fusta din materiale fluide poate fi perfecta pentru o ocazie asa cum este masa de sarbatori.



Fustele elegante asortate cu bluze simple si vaporoase pot fi alegerea ideala, atata vreme cat stai departe de culori potrivite iernii cum ar fi negrul sau nuantele de gri.

Orice ai alege sa porti noi iti dorim sa te bucuri de sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!