TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi peste 299 lei!

Tricoul - o piesa de baza in garderoba oricarei femei

Tricoul - o piesa de baza in garderoba oricarei femei
Astazi vom vorbi despre tricou si importanta pe care acestea ar trebui sa o aiba in garderoba oricarei femei. 

Cu siguranta te-ai intrebat cum a ajuns tricoul sa devina un element de baza si chiar emblematic in moda si cultura mondiala.

Tricoul a fost conceput initial cu scopul de a fi lenjerie de corp, insa in scurt timp s-a transformat intr-o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui.

Istoria tricoului incepe la sfarsitul secolului al XIX-lea in perioada in care muncitorii isi taiau salopetele de la jumatate pentru a se racori in lunile toride din timpul verii, insa primul tricou a fost creat la inceputul anilor 1900 cand marina a inceput sa ofere ca parte din uniforma acest obiect vestimentar atat de usor de folosit si purtat.

Tricourile imprimate apar insa mai tarziu, abia dupa anii 1960 si odata cu inventarea serigrafiei devin o atractie vestimentara pentru toata lumea.


Importanta tricoului in garderoba ta


Daca nu este deja, tricoul ar trebui sa fie o piesa vestimentara preferata in garderoba ta datorita versatilitatii, dar si durabilitatii sale. 

Motivele pentru care ar trebui sa ai o serie de tricouri in garderoba sunt nenumarate asa ca ti le vom povesti doar pe cele mai importante. 
Sa incepem cu versatilitatea. Tricoul este poate cea mai versatila piesa vestimentara deoarece se asorteaza cu usurinta la aproape orice outfit in timp ce lasa restul tinutei sa straluceasca. 

Tricou brodat Sanzi

Un tricou este completarea perfecta a unei tinute care poate la prima vedere poate parea prea eleganta. Poarta un tricou simplu cu incredere asortat unei perechi de pantaloni office si completeaza lookul cu o pereche de mocasini, sau asorteaza un tricou unei fuste plisate si bucura-te de un look relaxat pefect pentru o plimbare in oras sau o iesire la brunch. 
 

Tricou cu broderie traditionala Alexis 

Tricourile sunt durabile, si se intretin cu usurinta. Nu e nevoie sa scoti neaparat fierul de calcat afara de fiecare data cand vrei sa porti un tricou deoarece croiul acestora este mai permisiv decat cel al camasilor, spre exemplu. 

Un tricou ales bine iti poate scoate tinuta din anonimat si poate deveni chiar un subiect bun de discutie. 
 

Tricou brodat Sanzi 5

Te poti folosi de mesajele de pe tricoul tau sau de imprimeuri pentru a-ti arata stilul. In plus, daca tricoul este unul cu un mesaj amuzant poti starni chiar si conversatii, doar prin simpla purtare a acestui obiect vestimentar. 
 

Tricou cu imprimeu

Un alt avantaj major al tricourilor este faptul ca nu ocupa mult spatiu in garderoba ta si ca in general indicatiile lor de ingrijire sunt mai mult decat simple si nu au nevoie de tratamente de curatare specifice. 

Noi credem ca desi tricoul poate parea o piesa simpla, poate prea simpla in aparenta, el reprezinta de fapt baza multor tinute. Tricourile simple, albe, negre, gri sau colorate, sunt si vor ramane piese indispensabile in orice situatie.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:30

0215558108 help@ietraditionala.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!